Det blev visst en blogg

Eftersom jag nu har skrivit klart min andra roman och är mitt i den där olidliga ovissheten som handlar om ifall det verkligen ska bli en riktig bok av den där historien eller inte, behöver jag någonstans att lätta mitt hjärta. Någonstans att få ur mig min frustration över att allting tar så förfärligt lång tid. Så jag tänkte att en blogg blir väl bra. Så här är den. Ett litet anspråkslöst skrymsle i cyberrymden där ni, mina kära läsare och kanske en och annan författaraspirant, kan följa min strävan efter att bli en riktig författare.

För det är just det jag vill bli. En sådan som släpper bok efter bok i många år framöver. Just så skrev jag för övrigt i ett av mina följebrev till förlagen. Det ser klyschigt ut nu. Jag inser det. Men det är precis så jag känner.

Hur som helst. Välkommen hit, vem du nu är som har hittat hit. Jag hoppas på att kunna ge dig ett och annat matnyttigt inifrån en liten debutants snåriga tankevärld.

Kommentera