Ny podcast för dig som skriver berättelser!

Jag har startat en ny skrivpodd för dig som skriver berättelser! I Skrivcoachens podcast delar jag med mig av mina erfarenheter från min författarkarriär och av mina erfarenheter som skrivcoach och lektör. Det blir skrivtips, skrivpepp och annat skrivrelaterat. Du hittar podden i din favoritpodd-app eller här. Hoppas du vill lyssna!

Tycker du att det är svårt att hitta dit för ditt skrivande? I så fall vill jag bjuda in dig till att delta i min skrivutmaning SKRIVTIAN! Med hjälp av SKRIVTIAN skapar du kontinuitet skrivandet och ökar dina chanser att faktiskt skriva klart din bok. Det kostar ingenting att delta, tar bara 10 minuter 10 dagar i rad av din tid och du kan köra igång redan imorgon! Antar du utmaningen? Läs mer och anmäl dig här.

Kommentera